EXTRAESCOLARS

NATACIÓ

En el nostre entorn anem sovint a piscines i platges i necessitem saber nedar amb eficiència. Un oferim la possibilitat que els vostres fills aprenguin les tècniques de la natació en col·laboració de l'Àccura.

DANSA - JAZZ

Treball de l'expressió corporal dirigit a totels les edats i amb grups organitzats per nivells. L'extraescolar continua de la mà de l'Ana i l'Aïda, que us esperen per pasar-ho bé en un ambient sa i divertit.

22528056_1234238730015623_89170344873947

ENGLISH

Wonder ofereix classes dinàmiques per a Infantil, on els alumnes aprenen anglès de manera natural. Treballem per projectes en anglès que afavoreix la motivació i el dinamisme.

ROBÒTICA

A traves de la robòtica es pretén desenvolupar les competències i habilitats essencials per al segle XXI com són l'innovació, la creativitat, el treball en equip, el lideratge i la resolució de problemes.

ESCOLA DE MÚSICA

.

.

.

TEATRE MUSICAL

La memorització de diàlegs, la preparació de vestuaris i escenaris, modular la veu, expressar-se en públic, perdre la vergonya i adquirir seguretat en un mateix són algunes de les qualitats que treballarem.

GIMNÀSIA RÍTMICA

Els nois i noies assimilaran amb major facilitat les nocions d'espai, desenvoluparan la seva imaginació, aprendran a escoltar-se a sí mateixos i a empatitzar amb la resta de companys.

ESTUDI DIRIGIT

Activitats de reforç o d'ampliació dissenyades especialment per a cada alumne/a. S'organitzen en grups molt reduïts en funció de les necessitats i de les caracterítiques individuals.

COL·LEGI

SANT JOSEP